sâmbătă, 4 februarie 2012

Tabara "Floare de colt"

Stiu ca nu am mai scris de mult pe blog, dar asta deoarece timpul nu mi-a permis. In vacanta de iarna am fost intr-o tabara la Durau, unde, desi nu a nins suficient pentru a schia, noi ne-am distrat foarte bine facand alte activitati. Dimineata, dupa inviorare, mergeam la rugaciune, apoi la masa. Dupa ce ne schimbam, mergeam la activitati precum : Slackline ,dans si muzica.




Intr-una din zile, dupa ateliere am urcat la "Cabana Fantanele". Multor copii li s-a parut extenuanta excursia, dar peisajul a meritat.

Urcand la "Cabana Fantanele'' care este situata cam sus .


Un peisaj ce ne-a incantat privirile tuturor.
In urmatoarea zi am facut orientare turistica unde am invatat sa facem tot felul de noduri precum nodul opt, nodul prusic, nodul dublu s.a. Cu ajutorul acestora am invatat sa ne facem un fel de scara din sfori, pe care ne-am urcat dupa aceea.

E mai interesant sa ne cataram pe sfoara pana la etajul unu decat sa mergem pe scari !!!
Unul dintre concursurile care mi-a placut cel mai mult a fost acela in care a trebuit sa cautam prin statiune raspunsuri la intrebari precum "Cat costa o vedere ?" sau "Cum il cheama pe primar". Am alergat prin toata statiunea pentru a ne dumeri. Am invatat sa citim traseele de pe o harta .

A doua zi am avut "Vanatoarea de comori" un concurs in care fiecare echipa trebuia sa treaca prin mai multe probe pentru a obtine o piesa dintr-un puzzle. La sfarsit piesele erau puse la un loc oferindu-ne tuturor echipelor "raspunsul'' , adica locul in care se afla comoara. Daca nu am fi colaborat nu am fi reusit, iar din acest joc noi trebuia sa invatam sa fim uniti, indiferent cat de greu ne-ar fi fost.